Booking

Foredrag med Rikke Nielsen

Arrangør: Viborg Idrætsråd
Pris: 95,00 kr.
For mere information:
:
Kirstina Kjærsgård Olesen, bibliotekar:
Mail: ole@viborg.dk
Mobil: 8787 3478
:

​Foredrag med Rikke Nielsen

 

Tidligere tophåndboldspiller Rikke Nielsen fortæller sin barske men også livsbekræftende historie på Hovedbiblioteket.

 

 

Siden hun stoppede sin karriere som professionel håndboldspiller, har Rikke Nielsen dedikeret sit liv til at hjælpe udviklingshæmmede børn. Hendes egen datter er født med Downs syndrom og sammen har de skabt et håndboldhold for udviklingshæmmede. I 2017 hun vandt prisen for årets forbillede ved DR Sportsgalla for sit arbejde med holdet.

 

Rikke Nielsen hjælper børn med indlæringsvanskeligheder, så de gennem håndbolden opnår en følelse af succes og vindermentalitet. Det er altafgørende for de handicappede børn, at de får en tro på dem selv, selvom de er mere udfordret end andre.

 

Selv har Rikke Nielsen oplevet modgang i livet, med en kræftknude i halsen, der skulle opereres væk, før hun blev rask. I dag kæmper Rikke fortsat videre for sig selv og for udviklingshæmmede børn i Danmark.

 

Foredraget er en personlig beretning om at tage ved lære af livet, når det ser sortest ud og en sjælden mulighed for at høre om dansk kvindehåndbold indefra.

 

Mød Rikke Nielsen tirsdag den 20. februar kl. 19 på Hovedbiblioteket i Viborg. Foredraget er arrangeret af Viborg Frisørlaug og Viborg Bibliotekerne. Entré er 95 kr. og billetter kan købes på viborgbib.dk.  

 

OBS:

​Billetter kan IKKE købes via FITDEAL!

 

                                     

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken