Foredrag med Rikke Nielsen
Del denne side med vennerne på Facebook Tilmeld / sign up

​Foredrag med Rikke Nielsen

 

Tidligere tophåndboldspiller Rikke Nielsen fortæller sin barske men også livsbekræftende historie på Hovedbiblioteket.

 

 

Siden hun stoppede sin karriere som professionel håndboldspiller, har Rikke Nielsen dedikeret sit liv til at hjælpe udviklingshæmmede børn. Hendes egen datter er født med Downs syndrom og sammen har de skabt et håndboldhold for udviklingshæmmede. I 2017 hun vandt prisen for årets forbillede ved DR Sportsgalla for sit arbejde med holdet.

 

Rikke Nielsen hjælper børn med indlæringsvanskeligheder, så de gennem håndbolden opnår en følelse af succes og vindermentalitet. Det er altafgørende for de handicappede børn, at de får en tro på dem selv, selvom de er mere udfordret end andre.

 

Selv har Rikke Nielsen oplevet modgang i livet, med en kræftknude i halsen, der skulle opereres væk, før hun blev rask. I dag kæmper Rikke fortsat videre for sig selv og for udviklingshæmmede børn i Danmark.

 

Foredraget er en personlig beretning om at tage ved lære af livet, når det ser sortest ud og en sjælden mulighed for at høre om dansk kvindehåndbold indefra.

 

Mød Rikke Nielsen tirsdag den 20. februar kl. 19 på Hovedbiblioteket i Viborg. Foredraget er arrangeret af Viborg Frisørlaug og Viborg Bibliotekerne. Entré er 95 kr. og billetter kan købes på viborgbib.dk.  

 

OBS:

​Billetter kan IKKE købes via FITDEAL!

 

                                     For mere information:

Kirstina Kjærsgård Olesen, bibliotekar
Mail: ole@viborg.dk
Mobil: 8787 3478
kr. 95,00Firma information:
Viborg Idrætsråd
Skottenborg 12 - 14
8800
Viborg
8662 5533
www.viborgidraetsraad.dk

                                      

Tilmeld / sign up