Booking

Idrættens Vælgermøde

Arrangør: Viborg Idrætsråd
Pris: 0,00 kr.
Kontaktperson: Morten Erfurth, tlf. nr. 40889396
Sted: Viborg Ungdomsskole, Reberbanen 13, 8800 Viborg.
Dato: 06-11-2017
Start: kl. 18.30
:
:
Idrættens Vælgermøde. Mandag den 6. november kl. 18:30. Book din kalender. Hør og spørg ind til vore politikeres syn på og visioner for idrætten. Det bliver en fremragende aften.

 

Sæt allerede nu et stort kryds i din kalender d. 6. november kl. 18:30 - 21:00, hvor Viborg Idrætsråd inviterer til vælgermøde med et tema på dagsorden - idræt!

 

DU har muligheden for at lytte til partiernes visioner for idrætten i vores kommune. DU kan også spørge ind til visionerne og stille spørgsmål omkring det, der lige fylder for dig - alle er velkomne til en aften, hvor det idrætspolitiske og dialogen er i centrum. 

 

Aftenen indeholder både panel debat, samt mulighed for at snakke face to face med 10 kandidater fra en flot række af opstillede partier/borgerlister.

 

Idrættens vælgermøde foregår på Viborg Ungdomsskole i Reberbahnen 13, 8800 Viborg. Af hensyn til det praktiske vil vi rigtigt gerne have din tilmelding her på FIT DEAL. 

 

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken