Booking

Kick-off møde - eSport i Viborg kommune

Arrangør: Viborg Idrætsråd
Pris: 0,00 kr.
Sted: Viborg Rådhus, indgang på højre side af bygningen.
Dato: 31. Maj 2018
Tid: kl. 18:30-21:00
:
:

Kick-off møde - eSport i Viborg Kommune torsdag den 31. maj 2018 kl. 18.30-21.00

 

Sidste tilmelding den 30. maj 2018 kl. 12.00

 

Som et resultat af en stigende interesse for esport i foreningsregi er Viborg Kommune, eSport Danmark, Mercantec Vibog og Viborg Idrætsråd gået sammen omkring en satsning inden for eSport. Derfor inviteres alle esports interesserede idrætsforeninger til et stort Kick-off møde, hvor vi bl.a. vil informere om indsatsen, fortælle om esport som foreningsaktivitet samt kaste lys over hvilke muligheder I som foreninger har, hvis eSport skal på jeres foreningsprogram.

 

Vel mødt - vi glæder os til at se jer! 

 

 

BRUG DEN RØDE KNAP NEDERST PÅ DENNE SIDE ”TILMELD/SIGN UP”

 

                                      

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken