Booking

Yoga

Arrangør: Sparkær IF
Pris: 35,00 kr.
Kontaktperson: Jeanette Kaptain Frederiksen
Sted: Sparkær Skole, aula. Langgade 32, 8800 Viborg
Hvornår: Tirsdag kl 18.15-19.30
Medbring:
Mødetid: 10 min før start

YOGA

 

Kom og få strukket kroppen igennem og få redskaber til ro i sindet!

 

Yoga er blandt andet et værktøj til personlig udvikling, og selvom yogateknikkerne er mange tusinde år gamle, er de måske mere relevante nu end nogensinde før. Yoga er ikke mystisk eller noget hokus pokus. Giv dig hen, og se hvad der kan ske. Det er en fantastisk rejse, der skaber balance mellem krop og sind.

 

Yoga handler meget om at være i nuet. Det at komme ud af hovedet og ned i kroppen og ikke mindst være til stede med det, som er nu accepterende og ikke dømmende.

 

Yoga må du opleve på egen krop – være tålmodig og mærke efter hvad det kan gøre for netop dig. Yoga kan hjælpe med til at vække kroppen – både styrke den og gøre den smidig, øge blodcirkulationen og nedsætte dit stressniveau.

 

Du vil mentalt få mere overskud, og lære dig selv bedre at kende også med hensyn til dine mønstre. Du skal blot lytte til kroppen og mærke efter i dig selv. Glem alt om sammenligninger med andre. Vi er alle forskellige. Og det er helt OK.

 

Al yoga er yoga. Der er mange typer, stilarter og traditioner og alle er velkomne.

                                      

Yoga

 

 

 

Yoga is the oldest form of gymnastics in the world! Yoga is psychic body exercise, combining the conscious attention of the body and the nature of the mind, and it has a preventative, constructive, and therefore healing effect.

 

 

Yoga achieves this constructive effect by combining movement, breath and stretching.

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken