Handelsbetingelser for FIT DEAL:

Virksomheds oplysninger:

FIT DEAL er et idrætskoncept under Viborg Idrætsråd, Tingvej 15B, 8800 Viborg cvr.nr: 42373818, Adm@viborgidraetsraad.dk.

Viborg Idrætsråd er en paraply organisation under Viborg Kommune, og repræsenterer 50 idrætsgrene, 130 idrætsforeninger og 35.000 aktive idrætsudøvere.

 

Når du køber en FIT DEAL oplevelse, leveres oplevelse af en idrætsforening eller andre samarbejdspartnere og ikke FIT DEAL eller Viborg Idrætsråd.

 

Sådan handler du hos os:

  1. Oplevelsesbeviset købes online på FITDEAL.dk
  2. Ved bestilling angives, navn, køn, alder og by, Email, tlf. og kontooplysninger / rabatkode.
  3. Kort efter bestilling modtages en e-mail ellle sms med kode. Denne kode skal fremvises til den købte idrætsoplevelse. Det fremgår af værdibeviset, hvad der er aftalt mellem parterne.
  4. Ved kortbetaling hæves pengene ved afsendelsen af ordren og en kvittering fremsendes.

 

Alder:

Du skal være mindst 16 år for at bestille oplevelsesværdibeviser på FITDEAL.dk.

Ved køb på FITDEAL.dk bekræfter du, at du er 16 år eller derover

 

Betaling

På FITDEAL.dk kan der betales med:

Dankort

 Rabatkode

 

Beløbet hæves på kort, når købet er gennemført. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Forsendelse:

Du modtager værdikode, når du har gennemført købet.

 

Priser:

FIT DEAL fastsætter priser for ydelser i henhold til aftalen. Alle anførte priser er vejledende udsalgspriser og inkl. moms, i det omfang, der er tale om momspligtige ydelser og eksklusiv eventuelle kortgebyrer.

Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.

 

Ændringer eller aflysninger:

Når FIT DEAL har modtaget din bestilling af oplevelsesværdibevis, er det ikke muligt at annullere eller ændre i oplevelsens indhold, datoen for oplevelsen eller andre øvrige væsentlige ændringer, bortset fra tilfælde, hvor det ikke er muligt at efterkomme din bestilling, og hvor du har ret til at annullere bestillingen.

Der henvises til dansk rets almindelige aftale- og køberetlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. I enkelte tilfælde kan der dog i samråd med fx. museum/hotel/arrangør ændres dato. Efter reservation er ændring af hotel, serviceydelse eller arrangement ikke muligt.

 

 

Forbruger rettigheder

Fortrydelsesret
Som privatkunde har du 14 dages fuld fortrydelsesret, fra den dag du modtager værdibeviset på e-mail. Du har dog ingen fortrydelsesret ved køb af værdibeviser til billetter til f.eks. idrætsoplevelser, arrangementer eller events, eftersom billetter er undtaget fortrydelsesretten i henhold til Lov om visse forbrugeraftaler § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a.

OBS: Vær opmærksom på du ingen fortrydelse har på køb af FIT DEALs idrætsoplevelser, men ved køb af fysiske varer, vil du have fuld fortrydelsesret i 14 dage.

 

Du kan fortryde dit køb ved at sende en mail til pia@viborgidraetsraad.dk og tilbagesende varen.

 

Håndtering af data:

De data, som FIT DEAL registrerer, er reguleret af 'Lov om behandling af personoplysninger'. Dataansvarlig er FIT DEAL. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven.

Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

Ved køb eller tilmelding af aktiviteter på FIT DEAL forbeholder FIT DEAL sig retten til at må kontakte køberen på mail efterfølgende, for evaluering af aktiviteter samt muligheden for at tilsende yderligere informationer om relevante aktiviteter. 

 

Ved spørgsmål, fejl eller problemer:

Kontakt:

Viborg Idrætsråd,

Sottenborg 12-14,

8800 Viborg

cvr.nr: 42373818

Mail: pia@viborgidraetsraad.dk

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken