Viborg Idrætsråd søger praktikant indenfor sport, marketing og sociale medier.

 

Vi søger en dygtig og engageret praktikant. Er du den vi søger, står vi klar med et spændende praktikforløb med masser af udfordringer, læring og stor medindflydelse på hvilken retning dine opgaver skal tage.

 

Om OS:

Viborg Idrætsråd repræsenterer 50 idrætsgrene, 130 idrætsforeninger og 35.000 aktive idrætsudøvere. Vores vision er, at Viborg Kommune bliver det bedste sted i Danmark, at være idrætsforening og frivillig leder. Vi hjælper frivillige, foreninger og kommune med blandt andet rådgivning, høringssvar, netværk, events, nyheder, regnskab, analyser, udviklingsprojekter, materialeleje, foreningsstart og meget mere, endvidere er vi sekretariat for Generation Handball, FIT DEAL og Viborg Elite.

 

Vi er 8 fastansatte og en håndfuld freelancere. Vi har hovedsæde i Erhvervenes Hus ved Viborg Stadion.

 

Praktik forløbet:

Dine primære opgaver vil komme til at tage udgangspunkt i projektet FIT DEAL, som er et koncept, der udbyder fleksibelt foreningsidræt til borgere i Viborg.

Du kan se mere på www.fitdeal.dk Din vigtigste opgave bliver, at lave markedsføring via sociale medier for FIT DEAL. Det betyder, at du skal have et rimeligt kendskab til Facebook, Instagram mm. Endvidere vil en del af din arbejdstid ligge aften og weekender.

 

Opgaverne omkring FIT DEAL er mange og tager ofte nye retninger men af andre faste opgaver lyder som følgende:

• Sætte aftaler op med foreninger.

• Kommunikation udadtil herunder nyhedsbreve, facebook mm.

• Styring af bagvedliggende system og hjemmesiden.

• Markedsføring af FIT DEAL, herunder events mm.

• Sponsoreraftaler.

• Meget mere.

 

 

Endvidere vil du indgå i teamet med andre ansatte, og vil derfor også komme til at arbejde med diverse ad hoc opgaver. Vi har lige så meget brug for dine gode ideer og kreativitet, som din evne til håndtering af projektstyring.

 

Din praktik periode skal være fra januar 2015 og min. 3 mdr. frem eller fra august og min.4 mdr. frem. ( Vi kan dog være fleksible i forhold til startperiode mm. ) 

 

Lyder det som noget for dig, så kontakt projektleder Anne Olesen tlf. 8662 5533 og hør mere om forløbet eller send din ansøgning til Anne, Anne@viborgidraetsraad.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Sidste ansøgningsfrist 1.dec.